söndag, augusti 08, 2010

Sööndaaag...

var det snart måndag igen då. Idag är det 15 dagar kvar innan skolan börjar igen, hur ska vi se positivt på det då..? Hmm... Jag vet! Talet "15" innehåller min favorit siffra fem! :D

Har kommit fram till att nu måste jag verkligen börja tänka fram något positivt i allt, annars kommer jag dras ner i mitt otroligt negativa humör igen.
I går eftermiddag fick jag ont i huvudet igen, det var ett bra tag sedan jag hade ont i huvudet, har inte haft det på hela sommaren nästan. Bara lite svagt någon gång då och då. Men igår slog det till rejält, värre än någonsin, faktiskt. Det var väl säkert för att ge igen för att jag fått sluppit det hela sommaren. "Haha, du har trott att du har kommit undan, men nej jävlar! *ger Sara en jävla huvudvärk, värre än någonsin*"
Nej men, seriöst. Igår kväll låg jag och spydde, skakade, kunde knappt andas, fick feber, huvudet dunkade, allting gungade... inte kunde man somna heller, nej då... Usch, inte trevligt. Men min mor och far, men framför allt mor, var underbara mot mig. Hon hjälpte mig komma i sängen ordentligt, baddade min panna med en kall fuktig handduk, gav mig en puss på pannan, osv. Kärlek till er!<3

Men nu mår jag bättre i alla fall. Har bara lite ont i huvudet, och allt snurrar runt när jag reser mig upp ibland, och så har jag såklart fått mensen nu också, så man har mensvärk.. men annars så mår jag bra! :)  Man kände sig mycket piggare när man hade fått i sig lite mat igen. :)
Dock så har jag inte så mycket energi idag. Gick till exempel nyligen ut med soporna, och när jag kom in igen var jag andfådd och yr i huvudet, så jag behövde sätta mig ner i 5 minuter innan det kändes bättre... >__<'
Och apropå det där  med att tänka positivt, igår så låg jag (vid dom tillfällena jag kunde tänka klart) och tänkte för mig själv "Det positiva med det här, det är att jag känner att jag lever."  Då gick det i alla fall lite lättare ett tag.

Men självklart, för att försöka spricka min lite lyckligare bubbla, så har jag ju den där reklamen att dela ut. Usch. Hoppas att någon annan i min familj är vänlig nog att ta hand om det åt mig idag, för jag känner verkligen att jag inte klarar av att springa i massa trappor idag. Ska sluta med reklamen sen också, orkar inte mera. Ska köra månaden ut, sen slutar jag. Då har jag i alla fall tjänat några tusen på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar