lördag, november 10, 2012

IKEA

Det är alltid roligt att åka till IKEA. Oavsett vad. Alltid lika jävla kul! Speciellt nu med det nya IKEA i Västerås, med en rolig parkering under byggnaden. Känns lite som en bergochdalbana tycker jag när man åker ner där. Självklart blev det ju broöppning också på vägen hem, stor jävla båt.
    Denna gången blev det att köpa nya saker till köket! Och massa annat smått och gott förstås. En ny hylla och en liten köksö! Pappas stolthet den där köksön, hans hobby är att laga mat och pröva på nya spännande maträtter, så han välkomnade glatt lite extra yta i köket att lägga grejer på! Personligen så älskar jag verkligen knoppen på köksön, jag har nog aldrig sett en finare knopp...! Allvarligt! :D

Så nu är i alla fall vår renovering av köket klar. Från gröna väggar med frukter på, vit kökslapa i porslin med mer frukter på, stort köksbord i furu med gröna sitsar, furuhylla med glasdörrar och kopparformar hängandes på väggarna, till det nuvarande: gråa väggar varav en fondvägg, ljuskrona i taket så man kan tända lampor och levande ljus, ny stor vit hylla på väggen, en liten köksö och nytt vitt runt köksbord (som man kan dra ut till ett bord för sex personer) med beige-färgade sitsar på stolarna! I like. 




Klicka på bilderna för att se dem i större format! ;) 
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar