tisdag, december 04, 2012

Hundträning!


Zigge tränar lite med matte! Man ser att han älskar det. Den enda av våra hundar som kan det charmande tricket att dansa! Han må höra lite dåligt, men när mamma ger synliga tecken så ser han direkt vad hon vill att han ska göra! Han minns lydnaden han inte hållt på med på säkert 5 år! :)


Neo ett år tränar med matte! De prövar på Eltons nya sysselsättning, Rally-lydnad! (Han är otroligt duktig!) Mamma ville att jag skulle påpeka att västen hon har på sig är en träningsväst, bäst på att förvara leksaker och godis i! ;) Eller i som det är i detta fall, ostkuber!

Dagens goda gärning gick till Östersjön! 50 kr donerade jag till dem! :) Om du också vill skänka en gåva kan du göra det här!

"Övergödningen av Östersjön fortsätter med algblomning och döda bottnar som följd, nya miljögifter innebär nya hot, utarmningen av fiskbestånden går vidare.
    Östersjön är ett unikt och känsligt innanhav. I årtionden har politiker och experter diskuterat miljöproblemen i Östersjön. Men väldigt lite har egentligen hänt som radikalt kan förbättra situationen
."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar